Άρθρα

 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για τον τόπο μας, το σχολείο, προγράμματα και εργασίες μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Την πλοήγησή σας θα βοηθήσει και η μηχανή αναζήτησης, που βρίσκεται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας.

  Υλικό, που έχει δημιουργηθεί από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανέναν περιορισμό εκτύπωσης ή προβολής από συναδέλφους που  επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν στην τάξη τους.

   Στην ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος με σκοπό τη συλλογή και δημοσίευση εργασιών και  εκπαιδευτικού υλικού, που δημιουργούν οι εκπαιδευτικοί της 6ης Εκπ/κής Περιφέρειας Αιτωλ/νίας και επιθυμούν να το δημοσιεύσουν.Για  προϋποθέσεις και οδηγίες αποστολής πατήστε εδώ.

    Για την καλύτερη πλοήγησή σας χρησιμοποιήστε φυλλομετρητή ¨Mozilla firefox¨. Η λήψη και εγκατάστασή του γίνεται εύκολα και γρήγορα. Θα σας είναι χρήσιμος και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους.

    Για επίλυση προβλήματος συμβατότητας με τον explorer, επιλέξτε από τη γραμμή μενού: εργαλεία - ρυθμίσεις προβολής συμβατότητας - πληκτρολογήστε sch.gr - προσθήκη.

     Δε φέρουμε ευθύνη για αλλαγές που ίσως προκύψουν στο περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων με τους οποίους είναι συνδεδεμένη η ιστοσελίδα μας.

 

Καλή πλοήγηση... και να μας ξανάρθετε.